De praktijk

Bij het opzetten van de praktijk, in 2002, is de doelstelling geweest, patiënten de mogelijkheid te bieden gebruik te kunnen maken van de diverse specialismen onder één dak.  De behandelingen vinden plaats volgens de moderne behandelprotocollen en met de meest geavanceerde technieken en materialen die beschikbaar zijn. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende specialismen kunnen wij u een behandeling op maat geven.

De kliniek kan u de volgende tandheelkundige zorg bieden:

Foto van de buitenkant van Tandkliniek Ike, een tandartspraktijk in Beetsterzwaag, Friesland, met zorg voor patiënten uit Drachten, Gorredijk, Tijnje en Heerenveen.

Het tandtechnisch laboratorium

Tandkliniek Ike beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium. Onze tandtechnieker is gespecialiseerd in het maken van gebitsprotheses, klikgebitten, partiele protheses en frames, en knarsbeugels.  Door de nauwe samenwerking tussen de tandarts en de tandtechnieker kunnen we een voor u op maat gemaakte behandeling uitstippelen. Op deze manier kunnen wij een kwalitatief en esthetisch hoogwaardig product voor u maken. 

Ook voor reparaties aan uw bestaande prothese staan wij direct voor u klaar. Vaak kan de reparatie nog dezelfde werkdag uitgevoerd worden.

Meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

De wachtkamer

Wilt u zich, voor u plaats neemt in de wachtkamer, melden bij de balie assistente? Zij geeft dan  aan uw tandarts door dat u er bent. Hiermee kan de wachttijd voor u zo kort mogelijk worden gemaakt.